"Femme Total" Ana Lozica, 25.4.2006.
"Femme Total" Ana Lozica, 25.4.2006.
A+ A-

Ona je prije svega lijepa, nježna i neiskvarena, ali istodobno ima urođen smisao za humor, neupitno je inteligentna i izrazito sexy.

A sama autorica dodaje: "Iako je danas in biti snažna i samostalna, željela sam prikazati prirodu žene koja nije u modi, koja se prepušta i bezuvjetno voli. Iz tog razloga femme total smjestila sam u stripove, gdje žene još uvijek imaju taj stereotipni karakter ali i izgled. Redovito su savršenih figura, s naglašenim grudima i bokovima, srcolikih usana, prekrasne kose i velikih očiju. Svog izgleda se ne srame, već se koriste njim u svakodnevnom životu. Femme total je u stanju promijeniti pregorjelu žarulju ali joj to ne pada na pamet već zove u pomoć ljubavnika ili majstora. Ona do kraja stoji uz svog muškarca bilo da je on neustrašivi tajni agent, zbunjeni znanstvenik ili okorjeli kriminalac."

Da biste se uvjerili u istinitost ovih riječi izložbu razgledajte do 5.5.2006.

Ana Lozica rođena je 1980. godine u Zagrebu. Godine 2004. diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, nastavnički odsjek, smjer grafika, u klasi prof. Dubravke Babić. Prošle godine upisala je poslijediplomski studij na Akademiji za likovnu umjetnost u Ljubljani, smjer grafika. Članica je HDLU-a. Sudjelovala je na zagrebačkom Salonu mladih i pulskoj Cinemaniji, a samostalno je izlagala na nekoliko izložbi u Zagrebu i Dubrovniku.

Kontakt:
Ana Lozica, Gajeva 7, Zagreb, 098473001, analozica@gmail.com

 

POVRATAK NA VRH STRANICE