Utorak
25.04.2017.

Poezija to go: Druženje s pjesnicima

Srijeda, 03.05.2017 u 19:30 @ Dvorana Müller, kino Europa
A+ A-

Televizijski i radijski urednik i voditelj Miljenko Cvitković-Minja u svojem će prepoznatljivom stilu pročitati nekoliko pjesama, a Goran Gorše, skladatelj i umjetnički voditelj ansambla Sudar, glazbenom  čarolijom pretvorit će interpretaciju poezije u doživljaj za pamćenje. Medijski pokrovitelj je Radio 101.
Goran Gorše uglazbio je najveći broj poetskih interperetacija u okviru projekta Poezija to go, u kojem su do sada sudjelovali i Robert Kurbaša, Ana Vilenica i Mladena Gavran.

Projekt  Poezija to go  program je poticanja čitanja poezije za mlade, koji je osmislila književnica Sonja Zubović, voditeljica umjetničke organizacije Tekston, a zaživio je na društvenim mrežama  2015. godine.

Na Facebooku ga prati do 15.000 ljudi dnevno! Zahvaljujući projektu, poezija je dobila novu šansu da se lako i brzo otvara mladima i svima koji se tako osjećaju. Izvan internetskog medija Poezija to go u druženju s pjesnicima predstavlja etablirane autore, a uvijek sudjeluju  i određene osobe iz javnog života, pa su do sada poeziju tako podržali i Luka Bulić i Baby Dooks.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.