Page arrow

Booksa ima novi site!

Large 79
Ponedjeljak
09.04.2007.

Kad smo otvarali Booksu baba vračara nam je rekla: „Kad sunce izađe u 6.22, a zađe u 19.34 i zadnja se četvrt mjeseca prikaže u 20.04, kad u čitavoj Hrvatskoj budu prevladavale povoljne biometeorološke prilike, kad indeks UV zračenja bude srednji, kad u kinima opet zaigra Rocky, a Valencia i Chelsea uđu u četvrtfinale Lige prvaka, dan nakon toga lansirajte svoj novi web site napravljen u najnovijim tehnologijama!"

Baš, rekli smo mi i pogriješili.

Suprotno našim očekivanjima sve se poklopilo jučer pa vam danas uz zvuke fanfara i jerihonskih trublji najavljujemo rođenje vanvremenskog i nadprostornog mrežnog mjesta www.booksa.hr.

U simbiozi s druga dva jednako vanvremenska i nadprostorna mrežna mjesta, filmski.net i teatar.hr, egzistirat ćemo sve dok nas budete htjeli. Jer, kako bi se to otrcano reklo, mi smo tu zbog vas!

Trudit ćemo se donositi vam svježe vijesti iz književne svakodnevnice, informirati vas o novim knjigama u knjižarama, pozivati vas da se javljate na književne natječaje i poticati vas da i sami pišete. Zauzvrat tražimo da komentirate to što vam serviramo, da nas kritizirate, pljujete, drvite, hvalite i sve ostalo što znate preko neta.

Fizička Booksa i dalje će nastaviti postojati tamo gdje je najviše očekujete, u Martićevoj 14d, iza kipa fra Grge Martića.

 

Možda će vas zanimati
Pisma Pukovniku
Homepage lov na sabljarke 03.10.2014.

Obiteljski portret

Svatko od nas slabašan je i bljedunjav pojedinac, ali zato smo kao kombinat snažniji od medvjeda.

Piše: F. B.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu