Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Dva nova besplatna elektronička naslova

Large 196
Četvrtak
31.05.2007.

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je dva nova naslova, roman Ono što sam prešutjela Aleksandre Kardum i zbirku poezije Voda Stjepana Balenta.

Aleksandra Kardum rođena je 1969. godine u Varešu. Živi u Splitu gdje je završila studij glazbene kulture i usavršavala se u području glazbene terapije i pedagogije, čime se danas bavi. Objavila je roman Ono što sam prešutjela koji je preveden na slovenski jezik. Povremeno piše kratke priče, koje su objavljivane u zbornicima Ekran priče 03 i 04.

Stjepan Balent rođen je 1969. godine u Čakovcu. Studirao je hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu, novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te elektrotehniku na Sveučilištu u Mariboru. Autor je natječaja za kratku priču Ekran priče, rezultat kojeg su tri istoimene knjige u izdanju Naklade MD, dok je Ekran priče_04 objavio Profil. Pjesme i priče, koje su prevođene na više jezika, objavljivao je u književnoj periodici, na radiju i na internetu. Godine 1995. dobio je drugu nagradu na natječaju Goran za mlade pjesnike. Objavio je i knjige Kako stvari stoje? (s Ivanom Jašić i Tihanom Jendričko) i Voda.

Roman Ono što sam prešutjela objavila 2005. godine nakladnička kuća Slovo, a Balentovu poeziju 1998. godine Naklada MD.

Trenutno je na mrežnim stranicama projekta Besplatne elektroničke knjige dostupno 60 naslova.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu