Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

#hanyolo

Large star wars party Foto: clement 127 / Flickr
Ponedjeljak
02.05.2016.
U Rijeci, u prostoru ex-Bernardija (Ivana Grohovca 1), u nedjelju 8. svibnja od 13 sati, održava se #hanyolo Rijeka, susret ljubitelja Star Warsa i onih koji će to tek postati.

#hanyolo nudi debatu debatnog kluba Doma mladih na tezu 'Jedi order kao moralna vodilja je opravdan' te predavanja na teme 'Etika i racionalnost u SW', 'Predstavljanje Expanded Universea', 'Arhetipska simbolika vizualnih motiva Star Wars filmova'...

Očekuju nas i 'Radionica 3D printanja za Ewokse' GKR Laba Gradske knjižnice Rijeka za djecu od 10 do 14 godina, strip radionica Dore Vukičević za djecu i odrasle, LEGO izložba Luke Likera, igraonica s konzolama od InGames GameLand Shopa, tabletop igraonice u suradnji s Cartom Magicom i Czech Games Edition, Sabacc – poznata igra na kojoj je Han Solo dobio Millennium Falcona, Jeopardy! KVIZ za ekipe do četiri člana s bogatim nagradama koje su omogućili InGames GameLand Shop i Beet8Bit, razni Star Wars izlagači te mnogi drugi sadržaji. 
Ulaz je potpuno slobodan za sve uzraste, od fanova za fanove, u povodu May the Fourth. Ne budite solo, dođite na #hanyolo!

Više o programu možete saznati na Facebook stranici. Prijave za kviz i radionice su također mogući na stranici događanja.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu