Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Još jedna prilika za mlade pisce

Large pariz Spleen Pariza (Foto: Marisa Ficorella, Flickr)
Srijeda
28.10.2015.
Svi oni koji smatraju da su ih Baudelaireove vile, poznate nam iz njegove čuvene zbirke pjesama u prozi Spleen Pariza, darovale talentom pisanja, sigurno će razveseliti još jedan u nizu natječaja na koji se mogu prijaviti.

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisuje natječaj za najbolji rukopis neobjavljene zbirke pjesama u prozi. Natječaj je anoniman, rukopis je potrebno poslati na cd-u, u tri primjerka i pod šifrom, a u posebnu kovertu priložiti rješenje šifre i podatke o autoru: ime, prezime, adresu, broj telefona i kratki životopis.

Na natječaj se mogu prijaviti svi državljani Republike Hrvatske, a krajnji rok je 7. studeni 2015. Nagrada uključuje objavljivanje rukopisa i nagradu od 3000 kuna. Adresa na koju se šalju radovi je: Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak (Natječaj za književnu nagradu „Tea Benčić Rimay"), Rimska bb, 44 000 Sisak.

Rezultati natječaja bit će dostupni na web stranici knjižnice. Sretno svima!

***

Jelena Lukša
izvor: Knjigoljub

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu