Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

KaLibar bestiVal 2017

Large kalibar 2017   plakat
Ponedjeljak
11.09.2017.
Peto izdanje KaLibar bestiVala, jedinog zadarskog književnog festivala, ove godine će se održati od 21. do 23. rujna na dvije gradske lokacije, u svetom Dominiku i hotelu Almayer Art & Heritage.  

Program će prvoga dana u 19:00 u svetom Dominiku otvoriti projekcija poetsko-eksperimentalnoga filma Spomenik koji propituje današnju svrhu devet masivnih spomenika žrtvama fašizma iz Drugog svjetskog rata. Redatelj filma, Igor Grubić, za njega je dobio HT nagradu MSU.

Festival će idućih dana predstaviti razne programe, kao što su prezentacija Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama, projekt književnih predstavljanja Libri u korti Udruge ZaPis, razgovor s mladim autoricama (Sanja Baković, Nada Topić, Željka Horvat ČečMartina Vidaić), pjesničko-glazbeni performans slam pjesnika...

Organizator festivala je Udruga ZaPis. Detaljan raspored i arhivu događanja može se pronaći na službenoj stranici bestivala.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu