Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Kraj Mufa

Large muf Foto: Muf
Ponedjeljak
08.01.2018.
Uredništvo feminističkog portala za popularnu kulturu Muf objavilo je da se portal zatvara nakon četiri godine rada. Dva povezana razloga su izostanak javne financijske potpore i nemogućnost članica uredništva da se volonterski posvete portalu u željenoj mjeri.
U oproštajnom tekstu urednice kažu: "U pokretanje Mufa nismo ušle kao novinarke i urednice. Ušle smo jednostavno kao feministkinje i entuzijastkinje za popularnu kulturu, s mnogo ideja i želja i vizijom jednog mjesta koje je malo drugačije od ostalih. Teško je opisati koliko nam je značilo što ste nas tako brzo prihvatile, što ste nas čitale, komentirale, lajkale, šerale i govorile nam da vam je naš rad važan. (...) 
Naši se životi trenutno nalaze na prekretnicama, prioriteti nam se mijenjaju i zatvaranje Mufa osjećamo kao nešto logično, ali i blago nestvarno. Iako je ovo kraj Mufa, nije kraj našeg feminističkog i kritičkog rada, na internetu i šire. A Muf će i dalje biti online za sve koji ga žele čitati."
Oproštajnih šest crtica i cjelokupni dosad objavljeni sadržaj portala i dalje možete čitati na web stranici Mufa.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu