Page arrow

Milijuni žele novog Pottera!

Large 143
Srijeda
09.05.2007.

 

Amazon je upravo postavio novi svjetski rekord zabilježivši u do sad najkraćem vremenu milijun predbilježbi za sedmi, posljednji dio sage o čarobnjačiću Potteru.

Iako knjiga Harry Potter and the Deathly Hallows izlazi za mjesec dana Christopher North iz Amazona uvjeren je da će novi Potter lako oboriti rekord od 1.5 milijuna predbilježbi koji je postavila prethodna epizoda Harry Potter i Princ miješane krvi.

Sedma knjiga britanske spisateljice Joanne Kathleen Rowling zaključit će sagu o slavnom čarobnjaku koji je očarao milijune mladih i starih u cijelom svijetu.

Iščekivanje posljednje epizode potaknula je sama autorica koja je dala naslutiti da bi Harry Potter mogao umrijeti, no, oko sedme knjige još uvijek vlada velika tajnost.

Pored autorice, tekst su u rukama imala samo tri čelnika izdavačke kuće Bloomsbury. Na dan objave knjige će u knjižare biti poslane u blindiranim kontejnerima!

U utorak su obožavatelji mladog čarobnjaka ostali razočarani kad se ispostavilo da je verzija knjige Harry Potter and the Deathly Hallows, koju su s interneta učitale tisuće osoba, lažna.

(Hina)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu