Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Mjesec hrvatske knjige

Large mjesec knjige foto: Mjesec hrvatske knjige 2015.
Srijeda
14.10.2015.
U Narodnoj knjižnica i čitaonica Novi Vinodolski, 15. listopada 2015. godine u 12 sati, zamjenik ministra kulture Alen Kajmović otvorit će Mjesec hrvatske knjige 2015. Narodna knjižnica i čitaonica Novi Vinodolski time ujedno obilježava 170. obljetnicu osnutka.
Centralna je tema Mjeseca hrvatske knjige vezana uz odluku Opće skupštine UN-a koja je 2015. godinu proglasila Međunarodnom godinom svjetlosti i tehnologija zasnovanih na svjetlu. Mjesec hrvatske knjige završit će 15.11. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Duga Resa koja obilježava 90. obljetnicu osnutka. 
U bogati program, osim knjižnica, uključit će se i klub Booksa. Sve informacije o programu mogu se pronaći na stranici Knjižnica Grada Zagreba

Valja dodati da će se na istom događanju u Novom Vinodolskom objaviti i rezultati Javnog poziva Ministarstva kulture za dodjelu stimulacija za najbolja ostvarenja na području književnog stvaralaštva u 2014. godini

info: Ministarstvo kulture

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu