Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

O Rundekovim pjesmama

Large rundek
Četvrtak
26.09.2013.

Glazbeni kritičar, novinar i publicist Ante Perković autor je novog djela Knjiga o pjesmama: Rundek, između koja će kroz koji dan izaći u izdanju Menarta.

Knjiga se većim dijelom sastoji od dopisivanja između Perkovića i kantautora Darka Rundeka koji razgovaraju o njegovim pjesmama i životu. U knjizi su prisutne i izjave Rundekovih suradnika i prijatelja, dokumenti, sjećanja i fantastične priče, te fotografije iz karijere.

Rundek je o sugovorniku i knjizi rekao: "Ante Perković je jedan od rijetkih ljudi koji znaju pisati o muzici iznutra. Sviđa mi se kako piše, kako mu elegentno teče rečenica i kako su mu svježe asocijacije. Mailom mi je slao pitanja, a ja sam odgovarao na način na koji sam se nadao da će ga inspirirati da se o tome raspiše. Ti su moji odgovori završili u knjizi pa ona ima i autobiografskih elemenata."

izvor: Muzika.hr
foto: Wicked Lexie

Možda će vas zanimati
Intervju
Homepage ante perkovic 03.10.2013.

Intervju: Ante Perković

O epistolarnom i drugim pristupima u knjizi 'Knjiga o pjesmama: Rundek, između' razgovarali smo s autorom Antom Perkovićem.

Piše: Neven Svilar

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu