Page arrow

Olja i Marinela na BEK-u

Large pas Foto: Mark Robinson (Flickr)
Ponedjeljak
21.09.2015.
Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta Besplatne elektroničke knjige tri nova prozna naslova.

Sada možemo besplatno pročitati treće, prošireno izdanje zbirke priča Nasmijati psa Olje Savičević Ivančević, koja sada sadrži 23 priče, a za čiji je rukopis autorica dobila nagradu Prozak časopisa Zarez i izdavačke kuće Algoritam za autore kratke priče do 35 godina. Osim Oljine zbirke, dostupne su nam i prve dvije Marineline knjige kratkih priča, Lift bez kabine i Pušite li?
DPKM će tijekom listopada objaviti i 'muški prozni blok': romane Ljeto u gradu Zorana Lazića, Posljednji dani panka Gordana Nuhanovića i Ljubav je sve Krešimira Pintarića.
Spomenimo i da je zabilježen uspjeh redizajniranih stranica projekta. Redizajn je lansiran u travnju, a broj rujanskih posjetitelja porastao je za 29 posto u odnosu na travanj , dok je broj čitanih knjiga porastao za čak 184 posto. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu