Petak
09.02.2018.

Pisci i svirci u Ližnjanu
Extra_large_27849424_564912363860713_1435336435_n
A+ A-
U prostorijama knjižnice Zvona i nari u Ližnjanu 7. veljače polaznici književne radionice Udruge cerebralne paralize Istarske županije pod vodstvom Nataše Buršić Krajcar čitali su svoje radove na temu mora i Ližnjana. 
 
Zajedničkom druženju pridonijeli su ližnjanski pisci Josip Pip Škifić, Ana Marija Pavlović, Davor Dužman, Ana Mokorić, te Medulinci Marija Peruško i Vladimiro Gaghliardi. Nastupili su i mladi svirači na roženicama, Denis Bikić i Ljubomir Grgorinić te pjevačica Leonarda Budija.
 
Književnu večer upotpunila je izložba radova ilustratora Vedrana Rakića Zmaja i članova Udruge cerebralne paralize Istarske županije. Radovi su ilustracije u nedavno predstavljenoj hrvatsko-talijanskoj zbirci narodnih brojalica i uspavanki Cun, cun, na konju koju je grafički oblikovala Feodora Gubaš Štifanić, dok su tekst uredili Nataša Buršić Krajcar i Sandro Manzin
 
Ova je književna večer nastala u suradnji između udruge Zvona i Nari te Udruge cerebralne paralize Istarske županije.

izvor: Elena Bušelić, volonterka UCPIŽ
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!