Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Širi izbor za 'Libar za vajk'

Large libar za vajk nominacije
Nedjelja
05.11.2017.
Nagrada Libar za vajk dodjeljuje se najboljem knjižnom naslovu koji će biti izložen na Sajmu knjiga u Istri. Nagradom se izdvajaju knjige koje nisu isključivo komercijalne, ali će ostati čuvane i korištene više generacija. Libar za vajk utemeljila je Udruga Sa(n)jam knjige u Istri prije dvije godine, a dosadašnji dobitnici su Miljenko Jergović (Sarajevo, plan grada) i Olja Savičević Ivančević (Pjevač u noći). 
U ovogodišnju konkurenciju ulaze naslovi objavljeni između 1.10.2016. i 1.10.2017. Širi izbor naslova napravilo je četvero renomiranih knjižara: Vlatka Balinčić (Knjižara Planetopija), Dražen Dabić (Knjižara-antikvarijat Bibliofil), Dragana Vujatović (Superknjižara) i Ivica Vuletić (Knjižara Nova). Svaki je odabrao 15 naslova, a budući da se dio naslova podudara, u konačnom izboru nalazi se 43 naslova koje je objavilo 28 izdavača. Izbor se nalazi na web stranici Sajma.
O konačnom dobitniku na web stranici Sajma može glasati čitateljska publika koju čine kupci knjiga. Može se glasati od 8.11. do 8.12., a troje najsretnijih glasača dobit će nagradni paket najboljih knjiga Sajma. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu