Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Zidne novine - bilježenje grada

Large 1559
Nedjelja
26.04.2009.

Svaki kutak, svaki prozor, svako dvorište grada ima svoju priču koja je istkana iz bezbroj malih i velikih priča. Osobnih, povijesnih, slučajnih, namjernih, vedrih, tužnih, završenih, beskonačnih, tragičnih, povijesnih, nezaboravnih, izbrisanih. Kako ih čitati? Kako ih bilježiti?

Tisućama godina pjesnici i pjesnikinje, pisci i spisateljice, vješti i oni manje vješti, pokušavaju odgovoriti na ta pitanja. U našim zidnim novinama, u ediciji broj 5. Da, baš onim koje vam postavljamo svakih par mjeseci na zidove Zagreba u kasliće ili oglasne ormariće iščezle Kinoteke. Ovaj put smo vam ostavili priče. Male priče čija se velika slova mogu čitati iz tramvaja, automobila, s druge strane ulice dok čekate prijevoz, prijateljicu, ne znate što bi sa sobom.


Kako je Booksa, osim knjižare i kluba, jedna velika pričaonica, odlučili smo vas pozvati na čašicu priča i predstavljanje ovih, ali i budućih zidnih novina projekta 'Bilježenje grada-Bilježenje vremena'.

O Zidnim Novinama, o projektu 'Bilježenje grada-Bilježenje vremena' te o Bacačima Sjenki pogledajte na ovim web stranicama:
http://biljezenjagrada.blog.hr
http://zidnenovine.blogspot.com
http://shadowcasters.blogspot.com

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu