Page arrow

Dobro je činiti dobro

Large posilovi
Srijeda
16.04.2014.

Otkad je prije par dana prešla na lulu, A. se skroz promijenila. Čini huncutarije od jutra do mraka. Također, postala je sarkastična ko sam vrag. Utječe li lula na njezino ponašanje, pitamo se, ili je nekaj drugo u pitanju?

Što god joj veliš ona odgovara: 'Moš mislit' ili 'Briga me i za to' ili 'To, dragi, nije moj problem'. Slavnog britanskog pisca (I.M.) proglasila je teškim smorom. Vrhunac svega dogodio se kad je na Dunjinu izjavu: Dobro je činiti dobro – prasnula u smijeh i dodala da je to teška glupost.

Nije glupost, drugarice lulašice! Dugoročno gledano Dunja je potpuno u pravu. A da je tomu tako svjedoči i slučaj riječke poetese Kristine Posilović (1982.) koja je dobila godišnju nagradu Primorsko-goranske županije i to za promicanje ljudskih prava i rodne ravnopravnosti. Nagrada se sastoji od pismenog priznanja i novčanog iznosa od četiri mjesečne neto plaće zaposlenih na području RH u prethodnoj godini.

Čestitamo!

izvor i foto: HDP

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu