Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Festival 'Pazi, knjiga!'

Large 13981257592 21f27e2796 z
Četvrtak
16.10.2014.
U ponedjeljak u Hrvatskom centru za dječju knjigu u Zagrebu počinje ovogodišnji Festival knjige i književnosti PAZI, KNJIGA! Organizator festivala je Klub prvih pisaca (Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade).

Festival započinje okruglim stolom pod nazivom 'Veliki i mali' na kojem će se, iz različitih kutova (spisateljskog, ilustratorskog, knjižničarskog, nakladničkog, profesorskog, čitateljskog) pokušati sagledati odnos književnosti za djecu i književnosti za odrasle. Slijedi izložba ilustracija Boba Živkovića u Galeriji Vladimira Nazora, u okviru programa Beograd u gostima.
U iduća dva tjedna, od 20. do 30. listopada, na tridesetak književnih događanja, izložbi, radionica, književnih sureta, te audio i video predstavljanja književnih djela, zagrebačkoj će publici (te onoj u Bjelovaru, Sisku, Krapini i Ivanić Gradu) biti predstavljeno više od trideset hrvatskih i inozemnih umjetnika i njihovih recentnih djela.
Više o festivalskim zbivanjima PAZI, KNJIGA! možete pronaći na Facebook stranici Knjiga u centru.

foto: Yellow

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu