Page arrow

Fraktura najbolji međunarodni izdavač

Large 17151012865 e60eaf20af z
Četvrtak
16.04.2015.
Prije mjesec dana objavili smo vijest da je Fraktura nominirana za nagradu London Book Faira za najboljeg međunarodnog izdavača. Iz Londona nam stiže još bolja vijest - Fraktura je dobila nagradu!

Radi se o prestižnim nagradama za međunarodnu izvrsnost u nakladničkoj industriji - London Book Fair International Excellence Awards 2015. Nagrade se dodjeljuju nakladnicima i agentima u petnaest kategorija i pokrivaju širok spektar nakladništva.
U kategoriji za najboljeg međunarodnog nakladnika za široku publiku - The Bookseller International Adult Trade Publisher Award, koju podržava jedan od najuglednijih svjetskih časopisa za knjigu, nakladništvo i knjižarstvo The Bookseller, nagrada je pripala Frakturi.

U užem izboru u toj kategoriji bili su i kineski nakladnik People's Literature Publishing House i indijski nakladnik Rupa & co. Žiri je, između ostaloga, istaknuo da je nagrada pripala Frakturi zbog njezina jedinstvenog spoja kvalitetnog izdavaštva, inovativnosti i digitalnog marketinga.

Čestitamo!

info: Fraktura
foto: ActuaLitté

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu