Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Novi Stripnjakov strip

Large glimpses front online
Nedjelja
26.05.2013.

U vrijeme kad mali izdavači knjiga i stripova polako zatvaraju vrata, svakako valja izdvojiti mladu izdavačku kuću Stripnjak Comics iz Bosne i Hercegovine koja je upravo objavila svoje drugo strip izdanje: Glimpses of Comfort - collection of comics about obsessions, freedom and romance.

Radi se o strip albumu prvijencu scenaristice Elle Gall i ilustratora Kostje Ribnika. U albumu su prikupljeni kratki stripovi koji su ranije objavljeni u internetskim magazinima (Helly Cherry, Komikaze, Stripovi dot com...). Premda se stripovi u albumu bave različitim dimenzijama i svjetovima, objedinjuje ih kritičnost prema suvremenom društvu liberalne demokracije.

Album se može čitati online ili besplatno skinuti na web stranici Kostje Ribnika. Tiskanu verziju možete naručiti na stranici izdavača ili je možete kupiti na Stripiti strip festivalu koji će se održati u Sarajevu od 29. do 30. svibnja.

izvor: Stripnjak Comics
foto: kostjaribnik.com

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu