Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Počinje novi Palunko

Large palunko 10  vizual
Četvrtak
20.09.2012.

Scenaristička radionica Palunko 10 održat će se od 15. do 20. listopada. Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako se pišu filmski scenariji. Na radionicu se može prijaviti bilo tko, a proces prijave je jednostavan: samo treba sročiti ideju za scenarij u jednu SMS poruku (maksimalno 160 znakova) i poslati je na broj 097 7380 954 do 30. rujna. Jedna osoba može poslati neograničen broj poruka. Dvanaest kandidata s najboljim idejama pohađat će radionicu.

Mentori radionice bit će scenaristi Dalibor Matanić, Danilo Šerbedžija i Tomislav Zajec. Radionica će se sastojati od praktičnog rada kojim će polaznici razvijati ideje od SMS-a do scenarija. Prema najboljem scenariju bit će snimljen film u produkciji Hrvatskog filmskog saveza koji će biti prikazan na Zagreb Film Festivalu 2013. godine. Tako će ove godine biti prikazan film Dostava po scenariju prošle najbolje polaznice Martine Beus, u režiji Hani Domazet.

Valja spomenuti da je Palunko projekt Hrvatskog filmskog saveza koji se, osim radionica, sastoji i od specijaliziranog scenarističkog portala palunko.org.

izvor: Palunko
foto: Palunko

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu