Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Dunavska scenaristička radionica

Large vff logo
Srijeda
09.07.2014.
8. Vukovar Film Festival / Festival podunavskih zemalja tradicionalno poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom programu.
Rezidencija je dio popratnog programa VFF­a posvećena razvoju scenarija i umrežavanju. Radite li na kratkometražnom ili dugometražnom scenariju, ­ dobro ste došli napraviti idući korak u razvoju filmske ili TV priče tijekom šestodnevnog rezidencijalnog programa od 25. do 30. kolovoza 2014. godine u Vukovaru.
Pristup je otvoren i fleksibilan, s naglaskom na individualni rad u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Svrha programa je omogućiti scenaristima neometan i fokusiran rad na scenariju, prema potrebi uz podršku moderatorice rezidencije, scenaristice Irene Krčelić, te kolega prisutnih na Vukovar film festivalu.
Rezidencija je namijenjena scenaristima koji razvijaju kratkometražni ili dugometražni scenarij s kojim namjeravaju aplicirati na domaće i/ili međunarodne natječaje i sustave potpora za razvoj scenarija.
Od pristiglih prijava bit će odabrano ukupno petero sudionika, u nastojanju da se formira grupa sa što različitijim senzibilitetima.
Prijava se šalje na e­mail press@vukovarfilmfestival.com do 3. kolovoza 2014. godine i treba sadržavati:
­ kratak životopis s osobnim podacima (do 1 stranice)
sinopsis (do 1 stranice)
treatment (do 7 stranica) ili scenarij
Radionica je svim polaznicima besplatna. Vukovar film festival polaznicima pokriva još i smještaj s doručkom.
Rezultati natječaja bit će objavljeni početkom kolovoza 2014. godine.

izvor i foto: VFF

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu