Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Kratka priča na slobodnu temu

Large samobor
Srijeda
25.03.2015.
Gradska knjižnica Samobor raspisuje natječaj za kratku priču. Na natječaju mogu sudjelovati svi građani Hrvatske koji pišu hrvatskim jezikom, svaki samo s jednim radom. Tema priče je slobodna.
Kratka priča ne smije biti ranije objavljena, a može imati do pet kartica (9000 znakova s razmacima). Ulomci iz većih cjelina ne ulaze u konkurenciju.

Rok za prijavu je 30.6.2015.
Natječaj je anoniman, stoga priče treba slati pod šifrom u 5 primjeraka i na CD-u, s naznakom 'natječaj za kratku priču', na adresu:
Gradska knjižnica Samobor
Krležina 9
10430 Samobor
Ostale podatke (puno ime i prezime autora, adresa, telefon, rješenje šifre) treba priložiti u zasebnoj, zatvorenoj kuverti s naznakom 'osobni podaci'.
Nagrade su novčane: prva nagrada je 1500 kuna, druga 1000 kuna, a treća 500 kuna. Deset najboljih priča bit će objavljeno u elektroničkom obliku na web stranici Knjižnike i u tiskanom obliku u Zborniku.
Dodjela nagrada i javno čitanje nagrađenih priča održat će se u povodu Mjeseca hrvatske knjige 2015. i proslave Dana grada Samobora.

info: GKS
foto: Epepe

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu