Page arrow

Ljetna škola pisanja

Large 7495547388 0d3a01e9b8 z
Ponedjeljak
20.07.2015.
Centar za kreativno pisanje iz Zagreba poziva na 5. Ljetnu školu pisanja.
Već četiri godine, od 2011. u zadnjem tjednu kolovoza, CeKaPe odlazi u šume Gorskog kotara i sedam dana s polaznicima piše, čita, hvali, kritizira i stvara tekstove. Ovogodišnja ljetna škola pisanja održat će se od 22. do 29. kolovoza 2015. na Platku, brdu iznad Rijeke, u Malom domu Sušak.
Iz Splita dolaze dva pisca i voditelja radionica kreativnog pisanja u Splitu i Zagrebu: Renato Baretić vodit će radionicu proznog pisanja, a Nebojša Lujanović radionicu kratke priče.

Sudjeluju i stalni CeKaPe-ovi voditelji: Tomislav Kuzmanović na radionici književnog prevođenja, Sanja Kovačević na radionici pisanja scenarija, Aleksandra Starčević podučit će kako postaviti i pisati kvalitetne tekstove za blog, a prvi puta u ljetnoj školi radionicu dramskih tekstova vode Ivana Sajko i Dubravko Mihanović.
U večernjim satima gostovat će brojni pisci: Zoran Ferić, Davor Mandić, Zoran Žmirić i drugi.
Cijena od 2500 kuna uključuje kotizaciju i puni pansion. Prijaviti se možete na web stranici cekape.com, mailom ili telefonom.
Sve dodatne informacije moguće je dobiti telefonom (01 / 2431 - 071) ili mailom (cekapecentar@gmail.com).
izvor: CeKaPe
foto: Gorski Kotar (Lovro Rumiha)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu