Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Multimedijska knjižnica

Large goethe institut
Utorak
18.11.2014.
Knjižnice Goethe-Instituta u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu po šesti put organiziraju radionicu za knjižničarke i knjižničare iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. 
Radionica traje dva dana, u četvrtak, 20.11.2014. i petak, 21.11.2014., bit će na njemačkom jeziku uz simultani i konsekutivni prijevod, a održat će se u Goethe-Institutu Kroatien, Ulica grada Vukovara 64, Zagreb. 
Na radionici će voditeljice Raphaela Müller i Astrid Meckl iz Gradske knjižnice u Münchenu predstaviti projekt update.jung&erwachsen. Voditeljice će osim o samom projektu govoriti i o korištenju creative commonsa, o ulozi audiovizualnih (igraćih konzola, zvučnih knjiga, blu-raya i DVD-a) i tiskanih medija (knjiga i časopisa) u svakodnevnom životu mladih. 
Gradska knjižnica u Münchenu je 2012. godine predstavila program update.jung&erwachsen namijenjen mladima i mlađim odraslima za koje knjižnica više nije samo mjesto posudbe knjiga, već mjesto na kojem se mogu igrati računalne igre, otkrivati filmove i televizijske serije, slušati glazba i čitati stripovi, knjige, časopisi i družiti se s prijateljima.

'Update' osim toga nudi raznolika događanja (čitanja, filmske večeri i rasprave) te radionice na kojima obično gostuju umjetnici različitih profila.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu