Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Najbolji filmski scenariji 2011.

Large 2619
Srijeda
21.12.2011.

Traži se pobjednik u dvije kategorije - stranoj i domaćoj.

A.
U kategoriji stranog filma natječu se svi dugometražni igrani filmovi premijerno prikazani u hrvatskim kinima ili na festivalima nakon 1. siječnja 2011. - na vašoj listi mora biti najmanje jedan, a najviše 5 filmova.

B.
U kategoriji domaćeg filma natječu se ravnopravno svi kratko-, srednjo- i dugometražni igrani filmovi premijerno prikazani u hrvatskim kinima ili na festivalima nakon 1. siječnja 2011. - na vašoj listi mora biti najmanje jedan, a najviše 3 filma. (Sami procijenite, prema broju odgledanih filmova, želite li glasati i u ovoj kategoriji!)

(Liste moraju biti rangirane / Prvo mjesto na listi označava najbolji scenarij / Ukoliko ima izjednačenja među filmovima potrebno je to naznačiti.)

Važna napomena - ne traži se najbolji već najbolje napisani film! Iako je jedno od drugog teško odvojivo, obratite pažnju na sam pisani predložak, dramaturške slojeve, narativne tehnike, karakterizaciju i motivaciju likova i sve ono za što smatrate da je bilo kvalitetno još na papiru, prije nego li su se redatelj i producent uhvatili posla.

Također, pozvani ste da, ukoliko želite, izdvojite i ponajbolji, najoriginalniji, najupečatljiviji, najduhovitiji... citat koji vam je ove godine zapeo za uho. Najzanimljiviji će biti objavljeni. 

Svoje liste pošaljite što prije, a najkasnije do 27. prosinca u 12 sati na mail projekt.palunko@gmail.com.

Službena stranica projekta Palunko - www.palunko.org

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu