Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Radionica poezije Dorte Jagić

Large radionica poezije 001
Srijeda
01.04.2015.
Evo što smo kao najavu Radionice poezije Dorte Jagić napisali prošle godine:

Svejedno jesu li stihovi koje ste dosad napisali haiku, rodoljubno-pejzažne niske, ljubavne ispovijedi, hip-hoperski traktati, crtice iz zavičaja ili grumeni ustihovljene mudrosti. Na ovoj ćete ih radionici tesati, kresati (o, da!), prekrajati i spajati i na kraju, zagarantirano biti zadovoljni svojim posvemašnjim stihokrojnim postignućem.
I sve smo pogodili 100%! Dortina prva generacija radioničara (samoprozvani Dortoarij) oduševila se Dortom, samima sobom, poezijom u svim oblicima, Božom... A mi, publika u Lisinskom (duža priča za koju u ovoj najavi nema mjesta) i publika u Booksi oduševila se ovom pjesničkom brigadicom.

Kraće rečeno, nema razloga da ne ponovimo ovu radionicu pa onda upravo to i činimo – ponavljamo Radionicu poezije i pozivamo sve zainteresirane da se prijave!
Radionica će trajati od 15.4. do sredine lipnja, a polaznici će se s Dortom u Booksi sastajati srijedom uvečer i/ili subotom poslijepodne, prema dogovoru. Na kraju radionice organizirat ćemo i javno čitanje poetskih uradaka polaznika. 
Za prijavu je potrebno na booksa@booksa.hr poslati kratku biografiju i tri svoje pjesme (objavljene ili neobjavljene, svejedno) najkasnije do petka, 10.4. do 20 sati i s naznakom 'Za Radionicu poezije'. Pošto je interes velik, a Dorta baš ne može raditi s malim bataljunom pjesnika/inja, hajte, pomozite i sebi i nama i prijavite se što prije! Jeste li upali ili ne, javit ćemo vam u ponedjeljak, 13.4. 
Ako imate pitanja, slobodno ih šibnite na ovaj mail gore ili nazovite 01/ 4616 124.

foto: Radionica poezije 2014.
Možda će vas zanimati
Video
Homepage img 3447 2 02.03.2023.

Pjesnikinja petkom: Dorta Jagić i Maja Marchig

Dvije autorice naizgled na različit način obuhvaćaju svijet poetski, ali njihova poezija neprestano zahtijeva od nas propitivanje prisutnosti, nježnosti i egzistencije. 

Video
Homepage untitled design  4 17.07.2020.

VIDEO: Booksa u parku: Poezija na živo - Dorta Jagić

Na 'Poeziji na živo' u sklopu Bookse u parku gostovala je Dorta Jagić.

Piše: Booksa

Intervju
Homepage dorta jagic 11.07.2013.

Intervju: Dorta Jagić

S Dortom Jagić, nominiranom za nagradu 'The European Poet of Freedom', razgovaramo o njezinim pjesničkim projektima, nagradi, prozi...

Piše: Neven Svilar

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu