Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Blagdanski popust na radionice pisanja

Large zicbo Foto: Sean MacEntee / Flickr
Nedjelja
17.12.2017.
Centar za kreativno pisanje u Zagrebu nudi blagdanski popust od 20% na radionice kreativnog pisanja u zimskom ciklusu. Ponuda vrijedi do 25. prosinca za sve radionice koje započinju u prosincu, siječnju i veljači. 

Riječ je o radionicama u malim grupama s iskusnim voditeljima, u trajanju od 10 termina s fondom od 30 školskih sati. Cijena s blagdanskim popustom iznosi 1.200 kuna. Prijava je moguća putem web obrasca ili na mail info@cekape.com!

U zimskom ciklusu nudi se petnaest različitih radionica: Kratka priča, Roman, Poezija, Književno prevođenje, Drama, Scenarij za kratki film, Književna kritika, S one strane pisanja, Stvaranje uvjerljivih likova, Blog, Copywriting, Storytelling, Pričoslovnica i Imaš olovku i Jedan na jedan! Među voditeljima su poznati pisci, kritičari i urednici (Miroslav Mićanović, Goran Ferčec, Tomislav Kuzmanović, Jagna Pogačnik, Tomica Šćavina...)

Više detalja može se pronaći na stranici CeKaPea.
Možda će vas zanimati
Kritike
Homepage brac 04.12.2016.

Tvoje tijelo - moja kuća

Debitantska zbirka poezije 'Plovna mjesta' Sanje Baković nepretenciozna je, promišljena i dobro uklopljena u suvremena strujanja.

Piše: Mateja Jurčević

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu