Page arrow

Književni konkurs Ulaznica 2018

Large tiketi Foto: The Los Angeles Recordings / Flickr
Četvrtak
31.05.2018.
Časopis Ulaznica i Gradska narodna biblioteka "Žarko Zrenjanin” iz Zrenjanina raspisali su Književni konkurs Ulaznica 2018 za neobjavljene priče, pjesme i eseje. 
Pravo sudjelovanja imaju autori/ce stariji od 18 godina koji pišu na bhsc jezicima.
Radovi se primaju do 15.9.2018. godine na adresu Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin", Trg slobode 2, 23000 Zrenjanin, Srbija, sa naznakom: za Konkurs Ulaznica 2018.
Radovi se ne mogu slati putem e-maila. Tekst se smatra objavljenim ukoliko se nalazi u knjizi, časopisu i/ili na Internetu prije objavljivanja saopćenja žirija Književnog konkursa Ulaznica 2018.
Otkucani ili odštampani radovi potpisuju se šifrom, a rješenje šifre s osobnim podacima, adresom, brojem telefona i e-mail adresom šalje se u posebnoj koverti koja se prilaže uz radove. Radovi ispisani rukom se ne uzimaju u obzir.
Očekuje se da stigne najviše do 5 pjesama, 3 priče i 3 eseja, s tim da je moguće konkurirati u sve tri kategorije. Dužina pojedinačne priče ili eseja ne smije prelaziti 15.000 znakova, uključujući i razmake. Rukopisi se šalju u tri primjerka. Rukopisi se ne vraćaju.
Odluku o nagradama koje se sastoje od novčanog iznosa, diplome i objavljivanja u posebnom broju časopisa Ulaznica donijet će žiri koji će imenovati redakcija časopisa.
Proglašenje dobitnika i uručenje nagrada obavit će se na završnoj svečanosti u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin", u Zrenjaninu, u petak, 14.12.2018. Tom prilikom bit će predstavljen broj Ulaznice u kojem će biti objavljeni nagrađeni i pohvaljeni radovi.
Za ostale informacije obratiti se na telefon +38123566210 ili na e-mail adresu zrulaznica@gmail.com

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu