Page arrow

Kritičarski inkubator Kinokluba Zagreb

Large gledali te facebook event2  2
Nedjelja
04.02.2018.
U sklopu ovogodišnjeg Gledališta Kinokluba Zagreb (MM centar, 16. i 17. veljače) odvijat će se kratka i intenzivna radionica filmske kritike u sklopu koje će polaznici napisati osvrt o odabranim filmovima iz godišnje produkcije Kinokluba Zagreb.

Radionica će se odvijati u dvije praktične sesije 15. i 19. veljače u popodnevnim satima u prostorijama KKZ-a (Trg žrtava fašizma 14) dok će na samom Gledalištu polaznici pratiti filmski program. Cilj ovog kritičarskog inkubatora je ponuditi osnovne alate potrebne za artikulirano i argumentirano pisanje o filmu, ali i skrenuti pozornost na bogatu amatersku produkciju koja obično ostaje ispod radara kritičarskih pera.
Radovi polaznika bit će objavljeni na web stranici KKZ-a u rubrici Kritike, a autor/ica najboljeg osvrta dobit će priliku sudjelovati u tradicionalnoj dvomjesečnoj KKZ radionici filmske kritike i analize.
Radionica je besplatna i otvorena za sve. Voditeljica radionice je filmska kritičarka i autorica Višnja Vukašinović
.
Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju na mail adresu visnja.pentic@gmail.com. Rok za prijave je 12.2.2018. u ponoć.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu