Ponedjeljak
11.09.2017.

'Nađi se u prozi'
Extra_large_olovka
Foto: FadderUri / Flickr
A+ A-
Radionica kreativnog pisanja Nađi se u prozi u organizaciji Udruge Nova stranica Zagreb u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka a pod vodstvom Milene Benini polaznicima nudi od osnovnih tehnika pisanja, specifičnosti pojedinih žanrova do poslovne strane pisanja (gdje i kako objavljivati te što očekivati od karijere pisca u Hrvatskoj).
 
Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi, analiza, pisanja i čitanja moći pronaći svoj put u spisateljskim vodama.

Prijave su u tijeku, pozivaju se svi oni koji žele pisati ili već pišu. Krajnji rok za prijavu je 1.10., a treba je poslati na mail adresu: novastranica1@gmail.com

Voditeljica Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu. Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama. Pripovijetke i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima. Dobitnica je pet nagrada SFera. Roman Svećenica Mjeseca bio je u najužem izboru za tportalov roman 2015. godine.
 
Fond sati : 40 građanskih sati
Početak: 5.10.2017. (četvrtak)
Termin: četvrtkom od 18 do 20 h
Cijena : 1000 kuna
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!