Ponedjeljak
25.09.2017.

Nagrada Tea Benčić Rimay
Extra_large_sisak
Sisak (Foto: Darko Tepert Donatus / Wikipedia)
A+ A-
Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisuje natječaj za književnu nagradu Tea Benčić Rimay.
 
Nagrada se dodjeljuje u svrhu poticanja književnog stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi.
 
Na natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji pišu hrvatskim književnim jezikom. Na natječaj se šalje rukopis neobjavljene zbirke pjesama u prozi.
 
Natječaj je otvoren do 27. listopada 2017. godine. Rukopise koji zadovoljavaju uvjete natječaja ocijenit će Prosudbeno povjerenstvo do 30. studenog 2017. godine. Rezultati natječaja bit će objavljeni 1. prosinca 2017. godine na mrežnoj stranici Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak.

Natječaj je anoniman stoga sve rukopise treba poslati u 3 primjerka i na CD-u, označene šifrom. Rješenje šifre i podatke o autoru (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail i kratki životopis) treba priložiti u zasebnoj, zatvorenoj koverti. 

Rukopisi poslani na natječaj se ne vraćaju.

Nagrada se sastoji od objavljivanja nagrađenog rukopisa i novčanog iznosa od 3.000 kn. Dodjela književne nagrade bit će upriličena na svečanosti dana 8. prosinca 2017. godine. 

Rukopise dostaviti na adresu:
 
Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak
(Natječaj za književnu nagradu „Tea Benčić Rimay")
Rimska ulica 27
44 000 Sisak
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!