Page arrow

Natječaj Festivala pop književnosti

Large 729
Ponedjeljak
10.03.2008.

Festival pop književnosti okupit će mlade umjetnice i umjetnike s područja cijele regije koji književnost miješaju s popularnom i manje popularnom kulturom (video, film, performans, teatar, muzika, fotografija, slikarstvo, strip…)

Pozivaju se autori do 35 godina starosti koji interpretiraju svoju književnost pomoću bilo kojeg drugog oblika umjetnosti da pošalju svoje radove i iskoriste mogućnost nastupa – Lajv! Tunajt! Sold aut! – na stejdžu, u stolici ili ležaljci SC-a, od 29. svibnja/maja do 1.lipnja/juna 2008. godine!

Autorice i autori iz bilo koje od zemalja prošle i svršene Yuge, pa i šire, koji pripreme književni performans po nekoj od spomenutih receptura ili smisle bućkuriš kakav još nismo imali priliku vidjeti, a pritom ima glavu i rep, imaju priliku nastupiti na dosad neviđenom književnom vrtuljku.

Svoje uratke, švrakopise, animacije, teatralno-književne ideje, lajt šou i ostale zamisli pošaljite do nedjelje 27. travnja/aprila, točno u ponoć (ni minute kasnije) na e-mail poplitfest@gmail.com

ili na adresu:

Studentski Centar u Zagrebu
Kultura Promjene – za Festival pop književnosti
Savska cesta 25
10 000 Zagreb
Hrvatska

Ukoliko su vaši radovi (video, glazba…) preveliki da biste ih poslali e-mailom, možete nam poslati sažetak rada i uzorak koji će nam pokazati što ste zamislili i čemu stremite, a mi ćemo se, ukoliko budemo očarani i oduševljeni, javiti da nam pošaljete ostatak.

U obzir ne dolaze književni ljenjivci koji očekuju da će sjediti na guzi i čitati svoje priče i pjesme.

U obzir dolaze svi koji imaju prijatelje koji znaju prijatelje svojih prijatelja koji bi od vaših tekstova mogli napraviti slasnu multimedijalno-interaktivnu zanimaciju.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu