Page arrow

Novčana nagrada za najbolje priče

Large samobor Samobor (Foto: Perun / Wikipedia )
Srijeda
26.04.2017.
Gradska knjižnica Samobor raspisuje natječaj za kratku priču na slobodnu temu
Rok za prijavu je 30. svibnja 2017.
Na natječaju mogu sudjelovati građani Hrvatske koji pišu hrvatskim jezikom, svaki samo s jednim radom. Kratka priča ne smije biti ranije objavljena, a može imati najviše 9000 znakova (s razmacima). Ne uzimaju se u obzir ulomci iz većih proznih cjelina. 
Natječaj je anoniman. Prijavitelji trebaju poslati priče u jednom tiskanom i jednom digitalnom primjerku (na CD-u), označeno šifrom, s naznakom "Natječaj za kratku priču", na adresu: Gradska knjižnica Samobor, Krležina 9, 10430 Samobor
U zasebnoj kuverti s naznakom "Osobni podaci" treba poslati ostale podatke: ime i prezime, adresu, telefon, e-mail adresu i rješenje šifre.
Kratke priče ocijenit će stručni žiri. Prva nagrada iznosi 1500 kuna, druga nagrada 1000 kuna, treća 500 kuna. Uz to, žiri će izabrati 10 najboljih priča koje će biti objavljene na web stranici Gradske knjižnice Samobor i u tiskanom izdanju u Zborniku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu