Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Radionica kreativnog pisanja #12

Large rkp 2016 016
Utorak
22.11.2016.
Radionica kreativnog pisanja, koju u Booksi od samog njenog početka vodi Zoran Ferić, ove će godine doživjeti svoje dvanaesto izdanje. 
Cilj je radionice osobama koje pišu pomoći da drugačije sagledaju što rade, da izbruse svoje spisateljske vještine, 'popeglaju' gdje su slabi te da se nauče kritički odnositi kako prema vlastitom, tako i prema tekstovima koje će napisati i s drugima podijeliti ostale polaznice i polaznici radionice.
Radionica traje najmanje dva mjeseca (najčešće dva i pol) te podrazumijeva suradnju mentora s polaznicima/ama (jednom tjedno, srijedom u večernjim satima), pisanje domaćih zadaća, susrete i razgovore s književnicima i/ili urednicima koji će im otkriti pokoju tajnu zanata, i objavu kratkih priča polaznika na portalu booksa.hr. Proces će završiti javnim čitanjem u klubu Booksa gdje će polaznici/e publici predstaviti priče na kojima su radili. 
Budući da je broj mjesta ograničen jer se ne može kvalitetno raditi s velikim brojem osoba, potrebno je poslati prijavu (kratku biografiju i vlastiti prozni tekst ne duži od pet kartica) na adresu booksa@booksa.hr najkasnije do nedjelje, 11. prosinca s naznakom "Za radionicu kreativnog pisanja". Na istu adresu se možete obratiti ako imate pitanja vezanih uz radionicu.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu