Page arrow

Riječi, riječi, riječi...

Large 497701866 f04978ed8c z
Nedjelja
08.02.2015.
Radionicu Riječi, riječi, riječi... organizira Studio Kubus.

Inspiracija za nastajanje ove radionice je današnjica puna ubrzane komunikacije u kojoj se služimo što kraćim i sažetijim porukama, a time i skraćivanjem rečenica i upotrebom brojnih kratica. Time ljudsko izražavanje postaje sve površnije, smanjuje se povezanost i gustoća rečenica, smanjuje se vještina osmišljavanja i pripovijedanja i osobni vokabular ne napreduje.
Jednodnevnu radionicu čine kreativni zadaci koji će nas poticati na izvlačenje bogatstva naših riječi, poigravanje i improviziranje riječima, te vježbe kojima će se poticati na pričanje priča sa što detaljnijim i maštovitijim opisima. Vježbe su naročito primjenjive za rad s djecom i mladima.
Radionica je namijenjena svima koji žele razvijati kreativnost i komunikaciju, te vježbati svoje verbalne vještine kroz kreativne vježbe. Održat će se u nedjelju 15.2. od 11 do 16:30, u Studiju Kubus u Kranjčevićevoj 9.
Cijena je 150 kn.
Krajnji rok za prijavu je utorak 10. 2. 2015. no prijave će se zaključiti i ranije ako se popuni maksimalan broj od 15 polaznika.
Prijavljivanje je mailom na: marijancic@yahoo.com, ivanamarijancic@vip.hr i na kreativantrening@gmail.com. 
U prijavi treba navesti: 
- ime i prezime, godina rođenja
- zanimanje, radno mjesto, institucija, organizacija, (studenti - koji fakultet?) - samo oni koji idu prvi put na radionicu
- broj mobitela i e-mail adresa
- napomenite da je prijava za radionicu: Riječi, riječi 15. 2.
Mole se zainteresirani da se prijave samo ako su zaista sigurni da će doći na radionicu, jer otkazivanje sudjelovanja jako remeti organizacijsku pripremu radionice, te može uzrokovati uzaludan dolazak ljudima koji će doputovati iz drugih gradova. 
Voditeljica će biti dramska pedagoginja Ivana Marijančić.

foto: Amaury Henderick
Možda će vas zanimati
Preporuke
Homepage zidovi i rijeci 12.04.2016.

'Židov sam, dakle čitam'

Amos Oz i njegova kćer Fania Oz-Salzberger napisali su esej 'Židovi i riječi' o pripovijedanju kao tradicionalnoj crti židovskog naroda.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu