Page arrow

Školarci o različitosti

Large kids Foto: 'Nino' Eugene La Pia / Flickr
Ponedjeljak
18.09.2017.
Udruga Mlada pera raspisala je natječaj za najkreativniji i najoriginalniji literarni rad na temu Različitost za učenike i učenice osnovne škole. 
Svi pristigli radovi bit će objavljeni u zajedničkoj knjizi, koju će dobiti pobjednici natječaja i knjižnice svih škola iz kojih su pristigli radovi.
Žiri čine članovi udruge Mlada pera. Najboljim radovima proglasit će se oni koji ostave najbolji dojam na članove žirija, odabir teme i originalnost obrade teme, sukladno uzrastu autora.
Radovi se mogu poslati poštom ili emailom u doc. ili docx. formatu. Uz radove je obavezno priložiti potpisanu 'Suglasnost roditelja za objavu dječjeg literarnog uratka'. 
Radovi će biti objavljeni sa imenom i prezimenom autora/ice, razredom i školom. Nagrade osiguravaju donatori i sponzori, a bit će uručene dobitnicima na svečanoj podjeli. Dodjela će se izvršiti nakon što knjiga bude tiskana.
Rok za slanje radova je od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine u ponoć.
Svi detalji natječaja i formular obrasca za suglasnost roditelja mogu se pronaći na web stranici udruge.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu