Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Zajedničke priče

Large sdr Santarcangelo di Romagna (Foto: Michel Jordens / Flickr)
Utorak
19.06.2018.
Commonfare.net je platforma osmišljena za informiranje, poticanje i povezivanje ljudi diljem Europe u zamišljanju i stvaranju pravednijeg društva utemeljenog na solidarnosti građana, općem dobru i društvenoj pravdi. 
U tom duhu Commonfare objavljuje prvi poziv za Zajedničke priče. Podijelite svoje ideje o tome što za vas znači "dobro" društvo, a ako je vaša priča odabrana, Commonfare će vas poslati na festival Santarcangelo u Santarcangelo di Romagna u Italiji, od 12. do 15. srpnja 2018., kao blogera Commonfare.net.
Commonfare pokriva troškove putovanja i smještaja, kao i dnevnice za maksimalno uživanje u Festivalu. Kao Commonfare bloger možete uživati u izložbama, koncertima, radionicama, sajmovima i zabavama, sklopiti nova prijateljstva, izgraditi mreže i nadahnuti se snagom umjetnosti i kulture u zamišljanju pravednijeg društva. Nakon Festivala podijelite svoje iskustvo na Commonfare.net.
Na festivalu Santarcangelo, Commonfare bloger će sudjelovati u informativnom razgovoru s ključnim ljudima iz Macaoa. Kao primjer najbolje Commonfare prakse, Macao je nezavisni centar za umjetnost, kulturu i istraživanje koji je posvećen preispitivanju društvenih promjena, razradi neovisne političke kritike i stvaranju inovativnih upravljačkih i proizvodnih modela. Macao je trenutno smješten u nekadašnjoj klaonici usred golemog napuštenog područja u Milanu, i djeluje kao domaćin izvedbenih umjetnosti, kinematografije, likovne umjetnosti, dizajna, fotografije, književnosti, novih medija i hakiranja, a koordinira ga otvorena skupština sastavljena od umjetnika i umjetnica, aktivista i aktivistica. Commonfare vjeruje da bi cijela Europa mogla puno naučiti iz primjera Macaua i Festivala Santarcangelo, te želi pomoći u stvaranju mostova preko granica, dijeljenju znanja i informacija, a što je najvažnije, poticanju kreativnosti i društvene solidarnosti u borbi za našu zajedničku dobrobit.

Rok za objavu priče na stranici commonfare.net (što je ujedno i prijava na natječaj) je do kraja dana 25. lipnja.
Svi detalji o prijavi na natječaj mogu se pronaći u Commonfareovom Pozivu.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu