Page arrow

Ženski studiji

Large zenstud
Srijeda
10.09.2014.
Pozivaju se zainteresirani/e na prijavu za ovogodišnji obrazovni program Centra za ženske studije. Prijava se sastoji od pisanoga životopisa i kraćega pisanog obrazloženja interesa za program (do 1 kartice teksta).

Uz osnovne podatke u životopisu treba navesti podatke o formalnom i neformalnom obrazovanju, studentskom, profesionalnom statusu/zanimanju te dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Prijave slati na adresu: obrazovni@zenstud.hr
Rok za prijavu traje od 10. rujna 2014. do 1. listopada 2014.

Odabir će se učiniti na temelju pristiglih prijava i obavljenoga razgovora, nakon čega će izaći obavijest o detaljima provedbe programa koji će odpočeti 29.10.2014.
Participacija za dvosemestralni program iznosi 500 kuna. Program će se odvijati dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17 – 18.30 sati i 19 – 20.30 sati; od studenog 2014. do svibnja 2015. godine, a mogućnost redovitog pohađanja nastave je jedan od osnovnih kriterija odabira budućih polaznica i polaznika.

Voditeljica obrazovnog programa je doc. dr. Ankica Čakardić. Centar za ženske studije zadržava pravo na eventualne izmjene programa.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Centru za ženske studije, Zagreb, Dolac 8, putem e-pošte: obrazovni@zenstud.hr ili na web-stranici Centra

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu