Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Ferićeva radionica kreativnog pisanja 10

Large 3577845200 dc595d95e3 z
Petak
14.11.2014.
Kraj godine u Booksi, osim lampica, sumanutog pisanja izvještaja donatorima, klokotanja radijatora i maštanja o praznicima, već tradicionalno obilježava i raspisivanje poziva za sudjelovanjem na Radionici kreativnog pisanja kratke priče pod mentorstvom Zorana Ferića. Tako to jednostavno jest.
Radionica će se održavati u Booksi, Martićeva 14d, Zagreb, srijedom u večernjim satima. Osim vrlo intenzivnog i zahtjevnog rada na tekstovima s Ferićem, polaznici radionice imat će priliku upoznati domaće urednike iz raznih izdavačkih kuća. Radionica s radom kreće sredinom siječnja 2015. i traje dva mjeseca.
Ako ste od onih koji su željno iščekivali ovu radionicu (ili smo vas baš sad zainteresirali), pošaljite nam kratak info o sebi te najviše 5 kartica proznog teksta (vlastitog!) najkasnije do 1.12. na mail booksa@booksa.hr, s naznakom 'Za radionicu'.
Sretno!

foto: Michael Kalus
Možda će vas zanimati
Kritike
Homepage hotel wartburg 300dpi 19.07.2022.

Daddy issues

Čak i ako ne znamo ništa o autoru, niti smo svjesni popularnosti žanra autofikcije, ton romana 'Hotel Wartburg' Zorana Žmirića pokazuje da se svaki detalj koji se u njemu iznosi shvaća kao apsolutno sudbonosan, a to je dobar znak da je autor duboko upleten u priču.

Piše: Dunja Ilić

Kritike
Homepage pexels cottonbro 4722574 01.06.2021.

Krvariti obiteljsku povijest

Roman, obiteljska kronika, 'Putujuće kazalište' Zorana Ferića knjiga je koja će, sasvim sigurno, biti rado čitana i o kojoj će se još i radije raspravljati.

Piše: Vladimir Arsenić

Intervju
Homepage  mg 6629 04.01.2021.

'Pisanje je uvijek na neki način i obračun sa samim sobom.'

Povodom izlaska romana 'Putujuće kazalište' o sjećanju, hrabrosti, humoru, smrti i mnogočemu drugome razgovarali smo s piscem Zoranom Ferićem.

Piše: Miljenka Buljević

Dr. Ostojić, literoterapeut
Homepage sado maso2 28.09.2012.

Dr. Ostojić: širenje literarne zaraze

Navodna Patricija priznaje svoje pervezne maštarije i traži spas u čednim knjigama, no sad se spotaknula o Ferića.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu