KRITIKA 49: Zvonko Karanović

Bez obzira na pretencioznost, bombastičan stil i ideološke kontradikcije, Karanovićeva trilogija predstavlja koristan kulturološki doprinos književnoj sceni.

KRITIKA 48: Dejan Šorak

Šorak je vrlo sposoban pripovjedač, sposoban valjano, u skladu s pravilima zanata, odraditi kratku formu, no prilično nesposoban istu upakirati u širi spektar.

KRITIKA 47: Miloš Živanović

Knjiga 'Kubernates' Miloša Živanovića nastavak je autorovog žestokog angažmana iz kritičarskih i publicističkih tekstova 'drugim sredstvima'.

KRITIKA 46: Maša Kolanović

Naslov knjige Maše Kolanović simbolički je čin spajanja lokalnog, mikro-urbanog i univerzalnog plana koji obrazuje pop-kultura.

KRITIKA 45: Ljiljana Ðurđić

To je mala lijepa introspektivna knjiga priča koja kao da je stvorena za jesensku večer uz čaj i kekse, napisana za kasno noćno razmišljanje...

KRITIKA 44: Sanja Lovrenčić

Knjiga koja donosi rešenje - bez bilo čijeg nametanja, bez reklama i opštih mesta, bez saveta pokupljenih u magazinima, bez knjiga za samopomoć...

KRITIKA 43: Borivoje Adašević

Suvremena hrvatska književnost strukturira naša očekivanja pa se tekstovi koji otvaraju staru ontološku raspravu percipiraju kao strano tijelo. 

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.