Ponedjeljak
23.01.2017.

„KUL U GRADU“

Petak, 27.01.2017 u 19:30 @ Knjižara Ljevak
A+ A-

Prva tribina bit će posvećena plesnoj umjetnosti i predstavljanju časopisa Kretanja, pa u suradnji s hrvatskim centrom ITI i časopisom za plesnu umjetnost KRETANJA pozvani ste na predstavljanje novoizišlog, 26. broja KRETANJA/MOVEMENTS.

Iako je grad Zagreb posljednjih godina bogatiji za mnoga kulturna događanja, smatramo kako bi se knjižare kao mjesta okupljanja kulturne javnosti ponovo mogle aktualizirati uz zanimljiv i biran program, dostupan široj publici.
S ciljem poticanja razvoja knjižarskog tržišta, koje se zadnjih nekoliko godina recesije trudi opstati, te što veće vidljivost domaćih pisaca i umjetnika, knjižara Ljevak odlučila je pokrenuti novi kulturno-književni projekt pod nazivom „KUL U GRADU".
Imajući u vidu lokaciju i prepoznatljiv status knjižare Ljevak na Trgu bana Jelačića, ovakvim projektom,  knjižara bi mogla postati nezaobilazno okupljalište književne publike i šire zainteresirane kulturne javnosti.
Upravo zato osmišljen je projekt koji će kroz redovite mjesečne tribine pratiti značajnija kulturno-umjetnička događanja u gradu Zagrebu te ćemo, u skladu s time, pozivati poznate i respektabilne pisce, glazbenike, plesne umjetnike, dizajnere, filmske djelatnike, koji će u prostoru knjižare razgovarati o najaktualnijim temama.
Svako događanje pratit će tematska ponuda knjiga, istaknutih i biranih s posebnom pažnjom i naglaskom na temu tribine.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.