Četvrtak
29.11.2018.

Ljubav oko svijeta

Četvrtak, 13.12.2018 u 19:00 @ Booksa
Extra_large_ljubav_oko_svijeta_logo_krivulje_crno-za_ekrane
Ljubav oko svijeta
A+ A-

Ova 2018. godina bila je odlična za Davora Rostuhara. Započela je tako da je u 47 dana dohodao do Južnog pola kao 26. čovjek u povijesti koji je to napravio posve samostalno, a nastavila se time što je o tom iskustvu objavio dosad svoju najprodavaniju knjigu Polarni san i održao preko 160 iznimno posjećenih predavanja. I još se i oženio. Sljedeća 2019. godina ima tendenciju da bude još luđa!

U Booksu nam Davor i supruga Anđela dolaze najaviti svoj sljedeći projekt koji će se odvijati od 1.1. do 31.12. 2019. godine i zove se Ljubav oko svijeta. Njih će dvoje putovati oko svijeta i posjetiti preko 20 kultura, od tradicionalnih plemena lovaca i sakupljača u Amazoni, Africi i Oceaniji, pa sve do najmodernijih društava današnjice. Pritom će Anđela i Davor istraživati što je to ljubav za pripadnike različitih kultura. Kroz opuštenu formu razgovora s publikom predstavit će svoj novi projekt, odgovarati na pitanja te prodavati i potpisivati svoje knjige.

Svi ste pozvani, dođite!

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.