Četvrtak
12.03.2020.

ODGOĐENO! Hip-hop performans

Petak, 20.03.2020 u 19:00 @ Booksa
Extra_large_canva_-_graffiti
ODGOĐENO! Hip-hop performans
A+ A-

Događanje je odgođeno jer je klub Booksa zatvoren od subote, 14.3. do daljnjega, ovisno o razvoju situacije vezano uz virus COVID-19, a sukladno preporukama Stožera civilne zaštite.

Ispred kluba Booksa predstavit će se hip-hop kultura i njeni elementi te će se održati performans naziva Situacije i Drugačija glazba: Živio hip-hop.

Performans je zamišljen tako da se uz DJ-eve koji će s ploča puštati glazbu napravi kratka prezentacija elemenata hip hop kulture. Uz DJ-eve tu će biti i breakdanceri koji će u petnaestominutnom sessionu pokazati svoje najbolje plesne pokrete. Nakon toga slijedi nastup tri MC-ja koji će izvesti po dvije hip hop pjesme. Od samog početka tu će biti i crtač grafita koji će na osb ploči crtati grafit.

Događaj je organiziran u sklopu projekta "Korak dalje – prema uključivoj kulturi” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija događanja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.


kifla

fotografija: ᒷ⟁⨃.ᖇ.ᕮ.∥.ᕮ

 

 

 

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.