Utorak
29.10.2019.

Predstavljanje knjige Mirjane Krizmanić

Utorak, 05.11.2019 u 18:00 @ Hrvatski novinarski dom
A+ A-

Promocija knjige Mala psihološka kuharica s receptima za osnaživanje duha i tijela autorice Mirjane Krizmanić i ilustratorice Tatjane Krizmanić Meyerowitz održat će se u utorak, 5. studenog, u 18 sati u Hrvatskom novinarskom društvu.

Na promociji će sudjelovati autorica, ilustratorica, te urednica Koraljka Penavin.

U Maloj psihološkoj kuharici sakupljen je dio kuharskih znanja brojnih hrvatskih psihologa i psihologinja iz svih krajeva naše zemlje. Ovi jednostavni i razumljivo napisani recepti omogućuju manje-više jednostavnu pripremu svih opisanih jela. Tijelu se u ovoj knjizi ugađa opisima dobrih jela koje svatko od nas može i financijski i svojim znanjem i trudom pripremiti, a duh se može ojačati ili malo poduprijeti
popratnim savjetima ili prijedlozima za rješavanje nekih životnih problema. Taj savjetodavni dodatak čitateljima nudi male psihološke
preporuke za različite, uglavnom bezazlene životne situacije.

Ti psihološki savjeti mogu popraviti raspoloženje i ublažiti dnevne tjeskobe onih koji se koriste tim receptima, a tekstovi ugrađeni u recepte govore o načinima širenja recepata u nas te o izvorima i nastanku nekih jela ili osobi koja ih je redovno koristila ili čak izmislila. U kuharicu su uključena i „psihološka čavrljanja", u kojima su za one znatiželjnije čitateljice i čitatelje objašnjeni neki pojmovi vezani uz hranu i prehranu. 

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.