Utorak
02.07.2019.

Stihovnica Siska: Tomislav Šovagović

Subota, 06.07.2019 u 19:00 @ Matica hrvatska Sisak
A+ A-

Nova Stihovnica Siska na rasporedu je u subotu 6. srpnja u 19 sati, u prostoru Matice hrvatske u Sisku (Rimska 9). Kao glavni gost večeri nastupit će višestruko nagrađivani pjesnik, književnik, novinar i urednik Tomislav Šovagović. Predstavit će se sa svojim bogatim poetskim repertoarom objavljenih i nagrađenih pjesama, ali i novima koje tek očekuju ukoričenje. U drugom dijelu večeri nastupit će i ostali zainteresirani pjesnici. Stihovnicu moderira Siniša Matasović.

Tomislav Šovagović rođen je u Šibeniku 1976. godine. Diplomirao je novinarstvo na Hrvatskim studijima i teologiju na Institutu za teološku kulturu laika u Zagrebu. Dobitnik je brojnih književnih i novinarskih nagrada. Radio je za hrvatske novinske (Glas Koncila), radijske (Hrvatski katolički radio, Otočni radio Kornati) i televizijske kuće (HRT, Nova TV, RTL). Autor je emisije Na kraju tjedna na Trećem programu Hrvatskoga radija, piše športsku rubriku u Hrvatskom slovu i surađuje u dvotjedniku Matice hrvatske Vijencu. Objavio je pet knjiga - zbirke priča Rudnik čvaraka, Cesta knezova Bribirskih, Ispod skala i Latifundija te roman Mangan.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.