Page arrow

Književnost uživo

Large knj uzivo
Ponedjeljak
17.06.2013.

Književnost uživo novi je književni projekt koji pokušava iskoristiti društvenu mrežu Facebook kao mjesto okupljanja autora i prostor za izlaganje djela. Radi se o stranici koja pokušava promovirati književnost u svakom obliku. Facebook stranicu ove inicijative možete pronaći ovdje

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i doprinesu stranici, bilo da se radi o amaterima ili o uhodanim profesionalcima.
Cilj ovog projekta je, riječima jednog od organizatora Milana Zagorca, "pokazati da književnost nije niti bauk ni neka dosadna lektira, nego nešto s čime se svi susrećemo u životu, način djelovanja, način mišljenja i promišljanja života i svijeta, a ne tek neka lijevosmetalska kulturna potreba." (Zagorac podrobnije objašnjava ovu inicijativu na svom blogu.)
Uz spomenutog Zagorca, administratori stranice su Igor Beleš, Alen Kapidžić, Robert Vrbnjak, Alen Barbec i Tamara Modrić.
izvor: Književnost uživo
foto: Književnost uživo
Možda će vas zanimati
Kritike
Homepage 11 ancic knj uzivo 24.03.2014.

Dvanaest urednika traži autora

Mladim piscima i urednicima iz inicijative 'Književnost uživo' još nedostaju sati teškog rada na književnom tekstu.

Piše: Ivana Ančić

Intervju
Homepage knjizevnost uzivo 27.06.2013.

Intervju: Milan Zagorac

S Milanom Zagorcem o novom projektu na Facebooku, 'Književnost uživo', razgovarao je Neven Svilar.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu