Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Novi broj časopisa Brickzine

Large brickzine  etvrto izdanje  asopisa
Četvrtak
06.02.2020.

Rijeka vodi računa da i najmlađi budu kulturno osviješteni. Objavljen je tako četvrti tiskani Brickzine, časopis za djecu o stvaranju kulture.

Iz Rijeke 2020 opisuju ga kao šarenog, inspirativnog, edukativnog i zabavnog, a kako i ne bi, kad je ovo izdanje i pravo EPK-ovsko -  izdaje ga Gradska knjižnica Rijeka pod okriljem programa Dječja kuća Europske prijestolnice kulture, a služi i kao svojevrstan vodič kroz dječje programe u ovoj kulturno bogatoj godini.

U ovom broju časopisa mali (i svi ostali) čitatelji moći će saznati, primjerice, što se događa ispod dizalica i na brodovima, kako su oni povezani s kulturom, te zašto je važno da budućnost Rijeke ostane i dalje pomorska. Mnogi su na njemu radili i pisali, a kao i svi brojevi do sada, originalno je ilustriran, za što je zaslužno 15 hrvatskih ilustratora i dizajnera. Autor naslovnice je ilustrator mlađe generacije Manuel Šumberac, a dizajn broja odradio je studio Mikser.   

Besplatni primjerak časopisa, po broju stranica najveći do sada, možete nabaviti u Gradskoj knjižnici Rijeka i njenim ograncima,  Gradskom kazalištu lutaka Rijeka, Muzeju moderne i suvremene umjetnosti, Art kinu i RiHubu. Ako do Rijeke nećete tako skoro, za primjerak možete kontaktirati Brickzine.


Izvoz i foto: Rijeka 2020

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu