Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Povratak u školu

Large tjedan Dobitnici nagrade 'Maslačak znanja'
Utorak
29.09.2015.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih zajedno s partnerima organizira i provodi 9. Tjedan cjeloživotnog učenja koji se održava od 28. rujna do 4. listopada 2015. godine. 

Rezultati kampanje Tjedan 2014. bili su iznimno uspješni (s više od 500 različitih događanja) te su poslužili kao poticaj da se i ove godine pošalje poruka o važnosti učenja i obrazovanja, a posebice obrazovanja odraslih. Republika Hrvatska je i dalje na samome začelju sudjelovanja građana u cjeloživotnom učenju (prema podacima EUROSTATA za 2014. godinu broj uključenih je samo 2,5 %).

Tjedan cjeloživotnog učenja se 2015. usredotočio na motiviranje građane da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, bez obzira na dob, razinu obrazovanosti, radni status i sve druge okolnosti. Program Tjedna možete pronaći na stranici Cjeloživotno učenje.

Petu godinu zaredom na svečanom će se otvorenju dodijeliti nagrade za postignuća u učenju odraslih osoba Maslačak znanja. Dobitnici su Andreja Sedlar, Ivica Cik i Sandra Pezić.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu