Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Radionica kreativnog pisanja proze

Large 338
Utorak
04.09.2007.

Obavještavamo sve zainteresirane da sredinom listopada počinjemo s novom rundom Booksine radionice kreativnog pisanja proze. Voditelj radionice i dalje je nagrađivani hrvatski pisac, profesor hrvatskog jezika i, kažu, sjajan pedagog, Zoran Ferić.

Radionica se održava u Booksi (Martićeva 14d, Zagreb) ponedjeljkom, srijedom i petkom u večernjim satima. Ponedjeljkom i srijedom radionicu vodi Ferić, a petak je rezerviran za goste predavače – domaće književnike zanimljive polaznicima radionice.

Za upis u radionicu potrebno je poslati kratak info o sebi, te do 5 kartica proznog teksta (vlastitog! ne prepisujte od klasika) i to do 30. rujna na mail info@booksa.hr. Ako prođete strogu Ferićevu selekciju, smiješi vam se lijepa književna karijera.

Cijena radionice za studente, đake i umirovljenike iznosi 600 kn, a za one koji privređuju 800 kn.

Kultni status Booksine radionica kreativnog pisanja potvrđuje činjenica da je iz njezinih klupa poteklo nekoliko objavljivanih mlađih pisaca, primjerice Igor Kokoruš i Dario Rukavina, mnogima su priče objavljene u raznim antologijama i zbirkama kratkih priča, dok su se neki radioničari okupili u pokretu eventualizam i izdali zbornik Nagni se kroz prozor.

Uratke nekolicine bivših polaznika možete pročitati ovdje.

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage dizajn bez naslova  15 08.03.2021.

Praktični osmomartovski vodič za i kroz književne nagrade

Koji su sve mogući razlozi koji dovedu do tako očigledne posljedice da književnost žena nije podjednako nagrađivana i vrednovana kao muško stvaralaštvo? Još uvijek aktualan tekst Nađe Bobičić.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu