Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Živjeti i pisati u L.A.

Large ray bradbury
Četvrtak
05.06.2014.

Etablirani ste književnik, pobrali ste brojne nagrade i priznanja, fanice i fanovi svakodnevno vam šalju mailove prepune divljenja i ljubavi. Ali avaj, nitko od njih ne zna da već 18 mjeseci niste napisali ni jednu rečenicu.

Lažete da radite na velebnom romanu vrlo komplicirane arhitekture, a istina je gorča od ranojutarnjeg pelinkovca u staničnom buffetu, u Podlugovima: u blokadi ste, prijane!

U blokadi žešćoj od onih koje su jedan drugom svojedobno lijepili Hakeem Olajuwon i Patrick Ewing. Ako uz sve to imate i štogod ušteđevine – nudimo rješenje!

Kako nam javlja naša dopisnica iz Kalifornije, na tržištu nekretnina odnedavno se nalazi i kuća u kojoj je živio Ray Bradbury (1920.-2012.). Za tričavih milijun i pol dolara možete već od sutra živjeti u domu autora kultnog djela Farenheit 451. Kućica je u Los Angelesu i cijena je kako čujemo i više nego razumna. U novom okruženju inspiracija će doći sama od sebe. Ovaj skromni dom bijaše dobar Rayu, zakaj ne bi i vama.

izvor: LA Times
foto: Mathieu Bertrand Struck

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu